Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nod Makerspace a lansat programul Bursa de makeri

Luni, 24 octombrie, Nod Makespace a lansat apelul de proiecte pentru programul „Bursa de makeri”. Obiectivul programului este de a dezvolta o comunitate de meșteri, makeri, artiști și designeri care să producă local și de calitate.

Astfel, echipa Nod oferă gratuit 3 luni un studio pentru tine și echipa ta, în care veți avea acces la unelte și echipamente profesionale și la tot knowhow-ul pe care îl veți găsi în comunitatea lor.

Mai mult, vă vor ajuta să vă dezvoltați proiectele printr-un program de sesiuni de consultanță și mentorat în business, design, prototipare, marketing, comunicare și altele, în funcție de nevoi și specificul proiectului.

Criterii de eligibilitate:

  • Echipă de 2-4 tineri profesioniști din domeniile designului (produs, mobilier, interior, fashion etc), artelor, tâmplăriei și alte domenii conexe;
  • Entitate juridică de tip SRL / ONG sau grup informal, format din freelanceri/angajați în alte companii/studenți cu condiția ca echipa sau un membru al echipei să fie pregătit să creeze o entitate juridică, pentru a derula activitatea aleasă;
  • Descrierea proiectului, prin completarea formularului de inscriere.

Termenul limită pentru înscrierea în acest program este 7 noiembrie 2022.

Sursa: Nod Makerspace

Vizualizări: 457