Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Beneficiarii măsurii 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar” nu sunt obligați să publice anunțuri de începere și finalizare proiect

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a anunțat astăzi, 18 august 2022, faptul că beneficiarii Măsurii 1 – „Microgranturi în domeniul alimentar” nu sunt obligați să publice anunţuri de presă.

Conform comunicatului oficial, având în vedere că Măsura 1,,Microgranturi în domeniul alimentar” este un sprijin care se acordă sub formă de sumă forfetară, alocat din fonduri externe nerambursabile, cofinanţat din bugetul de stat, pe bază de contract de acordare a ajutorului, obligațiile beneficiarului prevăzute în capitolul 10 – Informare și publicitate, punctul 10.4 din Ghidul solicitantului pentru măsura „Microgranturi în domeniul agroalimentar” nu se aplică în acest caz, potrivit comunicatului oficial. 

Punctul 10.4 din Ghid prevede următoarele:

  • Publicarea de anunțuri sau comunicate de presă la începutul și la finalizarea proiectului;
  • Expunerea într-un loc vizibil a unui afiș pentru proiectele de investiții pentru care valoarea contribuției publice este mai mică de 500.000 euro;
  • Utilizarea de autocolante și/sau plăcuțe pentru mijloace fixe care, conform legislației contabile naționale depăşesc valoarea de 2.500 lei şi au o durată de viață mai mare de un an.

Dacă în continuare doriți să publicați anunțurile de începere și finalizare proiect, ne puteți scrie pe adresa structuralcg@fonduri-structurale.ro în vederea transmiterii unei oferte avantajoase. Persoana de contact: Raluca Prelucă, 0725.072.533.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: APIA 

Vizualizări: 335