Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost lansat procesul de constituire a Comitetului de Monitorizare pentru POEO și POIDS 2021-2027! Actorii interesați sunt invitați să se înscrie până la 26 iulie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin AM POEO și AM POIDS, a lansat ieri, 18 iulie 2022, procesul de constituire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Educație și Ocupare (POEO) 2021-2027 și pentru Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială  (POIDS) 2021 – 2027. 

Comitetul de Monitorizare va fi structura națională de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a POEO și POIDS, care se va reuni pe parcursul întregii perioade de programare pentru a examina implementarea programului și progresele înregistrate în îndeplinirea acestuia.

AM POEO și AM POIDS au publicat anunțul privind selecția partenerilor relevanți din mediul economic, social şi din societatea civilă pentru Comitetul de Monitorizare a POEO si POIDS, cu termen de depunere a formularului de intenție, 26 iulie 2022.

Se precizează faptul că doar formularele de intenție transmise în intervalul 20-26 iulie 2022 vor fi supuse procesului de evaluare.

Adresa la care se vor depune formularele de intenție este: secretariatcm.fse@mfe.gov.ro.

Sursa: MIPE 

Vizualizări: 885