Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment online dedicat finanțării Proof of Concept pentru organizații de tip start-up și spin-off! Participarea este gratuită

AM POC a publicat pe data de 7 iunie 2022, Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 1.2.1 Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte de CDI derulate de întreprinderi individual sau în parteneriat cu institutele de CD și universități, în scopul inovării de procese și de produse în sectoarele economice care prezintă potențial de creștere tip de proiect: întreprinderi inovatoare de tip start-up și spin-off. Mai multe detalii cu privire la linia de finanțare sunt disponibile aici.

În acest context, Romanian Tech Startups Association (ROTSA) în parteneriat cu specialiștii fonduri-structurale.ro își propun să prezinte pe înțelesul tuturor ghidul oportunității de finanțare și totodată să răspundă întrebărilor participanților.

Evenimentul „Finanțare POC pentru organizații de tip start-up și spin-off” va avea loc miercuri, 6 iulie 2022, începând cu ora 10:00, timp de două ore, pe platforma Zoom.

Participarea este gratuită, condiționată de înscrierea prealabilă prin completarea formularului aici, până la data de 05 iulie 2022.

Speaker în cadrul evenimentului este Raluca Prelucă, consultant senior la fonduri-structurale.ro, a sprijinit dezvoltarea proiectelor și atragerea de granturi în domeniul educației pentru start-upuri, ONGuri și universități. Lucrează cu start-upuri și antreprenori sociali în dezvoltarea businessurilor în cadrul mai multor programe de accelerare. Raluca este co-fondator și community manager consolid8 - prima platformă de crowdfunding din România pentru antreprenori care creează impact în comunități.

Moderator este Cristiana Bogățeanu, mentor în business și project management și director executiv ROTSA.

Agenda

  • 10:00 - 11:00 Prezentare succintă a ghidul solicitantului aferent Acțiunii 1.2.1
  • 11:00 - 12:00 Tips & tricks, întrebări și răspunsuri

Despre organizatori

fonduri-structurale.ro este cel mai important portal de informare în domeniul finanțărilor. Compania oferă consultanță de business, devoltă programe de accelerare a start-up-urilor, inclusiv start-up-uri cu impact social, iar în prezent creează Centrul Național de Competențe în Inovarea Socială. Echipa companiei a fondat consolid8.ro - platformă de crowdfunding pentru antreprenorii sociali - inclusiv cei care dezvoltă soluții de mediu.

ROTSA - Romanian Tech Startups Association (rotsa.ro) este o organizație nonprofit care își propune să promoveze, sprijine și să reprezintele interesele start-up-urilor de tehnologie din România. ROTSA reunește principalii actori ai ecosistemului național de start-up-uri de tehnologie, facilitându-le comunicarea și crearea de conexiuni și parteneriate între aceștia.

Vizualizări: 411