Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Granturi în valoare de 5.000 de euro pentru start-up-urile green inovatoare!

Impact Hub Bucharest a anunțat lansarea Black Sea ClimAccelerator 2022 – Acceleratorul startupurilor verzi, organizat cu sprijinul EIT Climate-KIC.

Programul oferă sprijin pentru accelerarea soluțiilor din 3 stadii diferite de dezvoltare, acces la know-how, o rețea de consultanți, mentori și investitori și o finanțare totală de 300.000 de euro – toate acestea pentru susținerea inovațiilor care contribuie la atingerea obiectivului de neutralitate climatică în Europa.

42 de locuri sunt disponibile pentru startupuri din România și Bulgaria, în programul ce include workshop-uri de modelare de business, marketing, vânzări, management financiar, consultanță de business și pregătire pentru investiții, mentorat individual, sesiuni de pitching, peer sharing și evenimente internaționale.

16 startupuri din România, care au o idee sau sunt în stadiul incipient, vor primi un grant în valoare de 5.000 de euro oferit de EIT Climate-KIC și vor beneficia de workshop-uri de modelare de business și validare a soluției pe piață.

Startupurile sau echipele trebuie să aibă o firmă înființată la momentul acceptării în program și semnării contractului de participare.

Start-up-urile în stadiu incipent se pot înscrie până în data de 24 iulie 2022, urmând ca start-up-urile din categoriile MVP & Growth să se poată înscrie în program în perioada august-septembrie 2022.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: Impact Hub Bucharest

Vizualizări: 757