Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Instrucțiune pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectelor pentru care s-au inițiat/se inițiază în MySMIS

AM POR a emis Instrucțiunea 194/23.05.2022 privind acordul MDLPA pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectelor pentru care s-au inițiat/se inițiază în MYSMIS, până la sfârșitul duratei de implementare, solicitări de încheiere a unor acte adiționale de prelungire care se consideră dat prin această instrucțiune, a transmis Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

Instrucțiunea prevede acțiunile AM/OI de sprijin pentru proiecte (simplificarea demersurilor aferente derulării contractelor de finanțare, în scopul flexibilizării managementului implementării proiectelor – prelungirea perioadei de implementare prin Instrucțiune).

Acordul MDLPA pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectelor pentru care s-au inițiat/se inițiază în MYSMIS, până la sfârșitul duratei de implementare, solicitări de încheiere a unor acte adiționale de prelungire, se consideră dat prin emiterea Instrucțiunii.

Pentru fiecare proiect, prelungirea duratei de implementare în condițiile prezentului articol poate fi acordată până cel târziu la data de 28.02.2023, dar în limita aplicabilă Priorității de Investiție aferente proiectului în speță.

Fac obiectul aplicării art. precedent solicitările care respectă condițiile de mai sus și pentru care nu s-a semnat actul adițional de prelungire a duratei inițiat în MYSMIS.

Instrucțiunea intră în vigoare la data publicării pe site-ul www.inforegio.ro.

Descarcă Instrucțiune

Sursa: ADR Centru 

Vizualizări: 686