Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schema HoReCa: Tutorial pentru accesarea deciziei de acceptare de principiu

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a publicat ieri, 16 noiembrie 2021, tutorialul aferent accesării deciziei de acceptare de principiu de către beneficiarii Măsurii HoRecA în cadrul sistemului informatic integrat pentru înscrierea IMM-urilor afectate de impactul economic al pandemiei COVID-19, în vederea accesării de fonduri europene nerambursabile și de alte forme de ajutor de stat.

Conform MEAT, beneficiarii vor primi notificarea de admitere pe adresa de e-mail a reprezentantului legal (înregistrată în platforma granturi.imm.gov.ro în secțiunea Profilul meu) și în secțiunea Notificări din aplicația electronică de înscriere.

Pentru a vizualiza decizia, beneficiarul va selecta persoana juridică înrolată (firma, societatea, etc) pentru care a depus cerere de finanțare din meniul entității juridice și va accesa modulul Depunere.

Ulterior, decizia de admitere va fi disponibilă în Cereri transmise, în Documente (alături de formularul de depunere, recipisă, și alte documente, după caz). Aceasta poate fi descărcată de beneficiar prin apăsarea butonului Descarcă.

Acțiunea descărcării cu succes a fișierului este marcată prin afișarea unui mesaj de tipul: „Fișierul a fost descărcat cu succes”.

Descarcă tutorialul

Context

MEAT a transmis ieri faptul că a început procesul de transmitere a deciziilor de acceptare de principiu la finanțare, cu o pro-rată de 100%. Conform Ministerului, în aceasta etapă contractul nu este disponibil la descărcare, iar aplicanții care nu sunt de acord cu suma aprobată în urma evaluării pot depune contestație în termen de 5 zile de la data notificării.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MEAT

Vizualizări: 742