Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional al lunii iunie, care prezintă activitatea instituției. Cititorii pot afla detalii despre cele mai recente contracte de finanțare semnate de autoritățile publice din regiune în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, cum este, de exemplu, proiectul pentru înființarea, modernizarea și dotarea unui centru comunitar integrat în comuna Gruia din județul Mehedinți, în valoare de 642 de mii de lei, din care 451 de mii de lei (94 de mii de euro) este finanțarea nerambursabilă.

De asemenea, publicația prezintă bilanțul POR 2014-2020 la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia, stadiul implementării și ultimele instrucțiuni emise de Autoritatea de Management pentru POR.

Întâlnirea bilaterală între ADR Sud-Vest Oltenia și reprezentanții Comisiei Europene, în contextul elaborării noului Program Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, care a avut loc în data de 30 iunie, este, de asemenea, prezentată în acest număr al buletinului regional.

Totodată, în paginile publicației, sunt oferite amănunte despre două proiecte de succes implementate în regiune prin POR 2014-2020: proiectul pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din municipiul Râmnicu Vâlcea, precum și cel pentru reabilitarea termo-energetică a pavilionului administrativ de la sediul SPF Calafat.

Pentru cei interesați să obțină finanțări nerambursabile, buletinul regional oferă detalii privind cataloagele editate lunar de către ADR Sud-Vest Oltenia, care prezintă programele active finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României. În newsletter sunt incluse și  informații despre oportunitățile de internaționalizare și dezvoltare a IMM-urilor, oportunități existente în cadrul Rețelei Enterprise Europe Network (EEN). 

Ultimele pagini ale buletinului aduc în atenție istoria, tradițiile, poveștile, oamenii și locurile mai mult sau mai puțin cunoscute ale regiunii. În această ediție, cititorii pot descoperi Clisura Dunării, „destinaţie europeană de excelenţă”, un decor tot mai des căutat de cei dornici să descopere un colţ unic de ţară, cu privelişti încântătoare.

Pentru a vizualiza buletinul regional publicat de ADR SV Oltenia, click aici.

Vizualizări: 161