Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Cereri de finanțare respinse în prima etapă de evaluare pe apelurile „Viitor pentru tinerii NEETs” I și II

AM POCU a publicat astăzi, 21 aprilie 2021, listele cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelurile de proiecte:

  1. POCU/908/1/3/Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2 „VIITOR PENTRU TINERII NEETs Iregiunile Sud Vest Oltenia, Sud Est si Sud Muntenia;

Descarcă lista

  1. POCU/909/2/4/Operațiune compozită OS. 2.1, 2.2 „VIITOR PENTRU TINERII NEETs II” – regiuni mai puțin dezvoltate Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Centru;

 Descarcă lista

  1. POCU/910/2/4/Operațiune compozită OS. 2.1, 2.2 „VIITOR PENTRU TINERII NEETs IIregiunea mai dezvoltată București – Ilfov”. 

Descarcă lista

Începând cu data de 21.04.2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, notificare privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității şi grilele de evaluare.
 
Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 979