Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#savethedate InnoEnergy, programul de pre-accelerare oferit gratuit inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic, vine în București și Brașov

InnoEnergy Hub Romania 

În cadrul parteneriatului cu EIT InnoEnergy – brațul prin care Comisia Europeană susține și investește în inovații și startup-uri de energie în statele membre – Iceberg, alături de fonduri-structurale.ro și ceilalți partenerii ai săi, oferă startup-urilor următoarele etape de suport:

  • Pre-accelerare 

InnoEnergy Primer este programul de pre-accelerare oferit gratuit inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic.

Despre InnoEnergy Hub Romania 

Fiind parte a rețelei InnoEnergy puteți avea acces la programe de acclererare, granturi, dar și investiții pentru startup-uri, IMM-uri și proiecte de inovare în domeniul energiei din România. Hub-ul are posibilitatea și de a intermedia relația cu jucători cheie la nivel European în acest sector. Ca parte a planului de acțiune, se vor organiza cele două programe de pre-accelerare sub brandul Primer, dar și o competiție anuală dedicată inovatorilor din aceste domenii, sub brandul PowerUP.

Primer oferă instrumentele necesare pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale și facilitează accesul la programele de accelerare, finanțare și la atragerea de investiții, din cadrul rețelei InnoEnergy. 

Consorțiul Innoenergy Romania, format din Iceberg, Repom, Green Energy Cluster și PATRES va organiza două ediții ale programului, prima fiind la București, sediul CCIFER, iar a doua va fi la Brașov, în cadrul CATTIA.

Prima ediție

  • Va avea loc în 24-26, 31 ianuarie și 1 februarie, la București, sediul CCIFER.

A doua ediție

  • Va avea loc în 14-16, 21 și 22 februarie, la Brașov, CATTIA.

La finalul programului, fiecare echipă participantă va avea un set de livrabile, acestea reprezentând documente utile în aplicarea la programul de accelerare Highway, de asemenea, importante pentru potențiali investitori.

Primer oferă posibilitatea participării la conferința PowerUP, organizată de către InnoEnergy Hub România, în luna mai 2020, la Brașov. Totodată, Iceberg poate oferi suport în găsirea surselor de finanțare potrivite pentru ideile inovative, din cadrul sau separat de rețeaua InnoEnergy.

Persoana de contact: Alexandra Hîncu – tel.: 0748 302 022, e-mail: alexandra.hincu@iceberg.plus.

Vizualizări: 370