Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finantare PHARE pentru doua standarde ISO

Compania clujeanã NET BRINEL SA a castigat recent o finantare Phare prin programul de Coeziune economica si sociala. In urma finantarii vor fi implementate in cadrul firmei doua standarde ISO, pe mediu si pe securiate, managerii de nivel mediu si top au ocazia sa participe la un curs de management al timpului.

Intitulat ’’mereu un pas innainte’’, proiectul se desfasoara in perioada 1.03.2008 - 30.09.2008, si are ca scop cresterea competivitatii firmei BRINEL pe piata business din Romania, cat si imbunatatirea abilitatilor de gestionare al timpului in cazul angajatilor pe pozitii de top si middle management. Principalii beneficiari ai acestui program sunt angajatii BRINEL, cat si clientii, partenerii si colaboratorii firmei.

Costul total al proiectului este de 38.850,00 euro, din care 19.125,00 euro sunt bani proveniti din fonduri publice, iar restul de 19.725,00 euro sunt suportati de firma BRINEL.

“Investitia in acest proiect se axeaza pe doua elemente importante pentru BRINEL, procesele si oamenii . BRINEL ofera un sprijin in vederea dezvoltarii personale si profesionale a angajatilor sai. Motivul investitiei consta in cresterea competivitatii firmei prin adaptarea proceselor interne la o serie de standarde si reglementari recunoscute la nivel national si international.”- declara Calina Retisan, manager proiect.

Pe durata proiectului vor fi implementate, in cadrul firmei BRINEL, sistemul de management de mediu (ISO 14001:2004), sistemul de management al securitatii informatiilor (ISO 27001:2005), se vor primi seturi de proceduri pentru implementarea ambelor sisteme de management si se va face instruirea angajatilor cu privirea la aceste proceduri. Totodata, un numar de 18 manageri de nivel mediu si top vor participa la un curs pe tema managementul timpului.

Prin implementarea sistemelor de mediu si de securitate se doreste o imbunatatire a calitatii si a productivitatii muncii, a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri si o mai buna pozitionare pe piata firmei.

Prezenta pe piata romaneasca de peste 16 ani, BRINEL este in prezent unul din principalii furnizori de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT ca producator de calculatoare si ca dezvoltator si implementator de aplicatii software pentru managementul afacerilor.
Sursa: MDLPL

Vizualizări: 90