Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect PHARE la Craiova

Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, prin Directia Generalã de Dezvoltare Regionalã Fonduri Phare, a semnat, în data de 21 aprilie 2008, în Municipiul Craiova, un contract de lucrãri finantat prin programul Phare 2006 - componenta de infrastructurã regionalã.

Proiectul, Incubatorul de afaceri Craiova, va avea ca beneficiar Consiliul Judetean Dolj. Valoare contractului este de 5.820.576,44 Euro + TVA, dintre care un procent de 67,50% reprezintã finantare Phare, 22,50 % vor fi sustinuti prin Fondul National iar 10,00 % reprezintã contributia beneficiarului local.

Contractul presupune realizarea unui incubator de afaceri cu o suprafatã desfãsuratã de 3000 m, reabilitarea clãdirilor existente în acest spatiu, reabilitarea drumului de acces spre Parcul Industrial si a drumurilor din interiorul acestuia, realizarea unei parcãri aferente Incubatorului de Afaceri, reabilitarea retelelor de apã si canalizare precum si realizarea alimentãrii electrice separate a Parcului Industrial, în raport cu unitatea industriala din vecinãtate.
Sursa: MDLPL

Vizualizări: 90