Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Procesul de convergenta la Uniunea Europeana implica o serie de noi provocari

Procesul de convergenta la Uniunea Europeană implica o serie de noi provocari pe care România trebuie sa le confrunte şi sa le depăşeasca in anii urmatori. In acest sens, promovarea unor politici care sa conduca la obtinerea unei creşteri economice sustenabile in conditiile consolidarii procesului de dezinflatie si atingerii criteriilor nominale de la Maastricht, reprezinta un obiectiv primordial care trebuie urmarit si realizat.

Ministerul Economiei si Finantelor a luat intiativa organizarii cu ajutorul Centrului Român de Politici Economice (CEROPE) a Conferinţei “Creştere Economică, Competitivitate şi Convergenţa Venitului Real in Romania’.

În cadrul acesteia se vor prezenta lucrări elaborate atât de autori români cât şi străini in urmatoarele domenii: Piaţa Muncii, Agricultură, Infrastructură, Sistemul de Educaţie şi Capitalul Uman, Energie.

Evenimentul va avea loc în Aula “Costin Murgescu “ din incinta Institutului Bancar Român (str. Negru Voda 3 , sector 3) în zilele de luni 21 şi marţi 22 Aprilie, 2008.
Sursa: MEF

Vizualizări: 109