Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
21 septembrie – termenul limită pentru depunerea planurilor de afaceri în cadrul Atelierului de Antreprenori!

21 septembrie – termenul limită pentru depunerea planurilor de afaceri în cadrul Atelierului de Antreprenori!

Persoanele interesate să își deschidă o afacere în mediul urban din Regiunea Vest pot să își trimită planurile de afaceri în cadrul concursului „Atelierul de antreprenori” până pe 21 septembrie 2018. Planurile de afaceri se depun fie online, pe email, fie fizic, la sediul beneficiarului proiectului – Universitatea de Vest din Timișoara.

În cadrul proiectului ne propunem să finanțăm 38 de afaceri noi cu până la aproximativ 37000 de euro (maximum 164.518,65 lei/afacere).

La concurs pot participa persoane care au participat la cursurile de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului (mai – august 2018) și persoane din Regiunea Vest care nu au participat la cursuri (putem finanța maximum 3 afaceri care vor fi înființate de cei care nu au participat la activitățile noastre de formare).

Metodologie finală de selecție a planurilor de afaceri este disponibilă aici.

Mult succes viitorilor antreprenori!

***

„Atelierul de antreprenori” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non–agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis: România Start-Up Plus.

Vizualizări: 55