Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sunt deschise înscrierile la un nou program postuniversitar „Managementul Achizițiilor” la SNSPA!

Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA așteaptă persoanele interesate să se înscrie la programul postuniversitar „Managementul achizițiilor”

Programul de studii postuniversitare oferit de Facultatea de Administrație Publică a fost lansat în anul 2016 și se adresează personalului din autorităţile contractante, absolvenților de administrație publică/europeană și altor absolvenți interesați de domeniul achizițiilor, beneficiarilor privaţi implicaţi în procesul de absorbţie al fonduri structurale.

Programul Managementul achiziţiilor, prin curricula propusă, îşi propune să abordeze de o manieră interdisciplinară atât noile modificări legislative privind achiziţiile publice aplicabile autorităţilor contractante (Legea nr. 99/2016 privind achiziţiile sectoriale, Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, Legea nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrări şi concesiunile de servicii, Legea nr. 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor), precum şi noile reglementări aplicabile beneficiarilor privaţi (Ordinul 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitanţilor/beneficiarilor privaţi pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanţate din fonduri europene) implicaţi în procesul de absorbţie al fondurilor europene.

Ultima zi de înscrieri: 5 octombrie 2018. Durata cursurilor: 4 luni. Cursurile sunt susținute de cadre didactice și practicieni și se desfășoară în zilele de joi și vineri între orele 17.00-21.00 și sâmbăta-duminica între orele 9.00-17.00. 

Pentru detalii, click aici.

Vizualizări: 586