Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Start-up@CENTRU: Ne vedem la Sibiu să discutăm despre cum poți obține finanțare pentru a demara o afacere!

Start-up@CENTRU: Ne vedem la Sibiu să discutăm despre cum poți obține finanțare pentru a demara o afacere!

Continuăm seria întâlnirilor de informare cu potențialii antreprenori interesați să demareze o afacere și să facă parte din proiectul Start-up@CENTRU, pe care noi, cei de la Structural Consulting Group -  www.fonduri-structurale.ro îl implementăm în regiunea Centru împreună cu Iceberg Consulting, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia.

Luni, 26 februarie 2018, te așteptăm la Sibiu,  la IT HUB Sibiu (str. Școala de Înot, nr.18, Sibiu) între orele 18:00 – 20:00, unde vei putea afla informații despre oportunitățile oferite de proiectul Start-up@CENTRU. Vom clarifica aspecte privind condițiile de participare la cursurile de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului, privind procesul de selecție al planurilor de afaceri și activitățile ulterioare legate de sprijinirea antreprenorilor și finanțarea afacerilor.

Participarea este gratuită și se adresează tuturor persoanelor interesate, însă locurile sunt limitate! De aceea, te rugăm să confirmi participarea până vineri, 23 februarie 2018, ora 17:00, la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro, trimițându-ne următoarele informații (în cazul în care nu le-ai trimis deja) pentru a te ține la curent cu activitățile proiectului:

  • numele și prenumele,
  • localitatea în care ai domiciliul/reședința,
  • localitatea în care dorești să  înființezi afacerea,
  • statutul pe piața muncii (angajat, student, șomer etc),
  • datele de contact (telefon și email).

În această perioadă, organizăm întâlniri de informare în fiecare din județele regiunii Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu), prin urmare, dacă ai domiciliul sau reședința în regiunea Centru, te rugăm să ne trimiți datele tale la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro. Așa te putem anunța când ajungem în județul tău!

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.  Prin Start-up@CENTRU ne propunem să încurajăm antreprenoriatul în Regiunea Centru prin crearea unui cadru dinamic și sustenabil, favorabil dezvoltării abilităților antreprenoriale, înființării și susținerii întreprinderilor cu profil nonagricol din mediul urban.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru care doresc să înființeze o afacere în această regiune. Din grupul țintă pot face parte:

  • șomeri,
  • persoane inactive (inclusiv studenți),
  • persoane care au un loc de muncă sau care desfășoară activități independente.

*Tinerii NEETs (tinerii cu vârsta între 16 – 24 ani care nu urmează o formă de învăţământ, nu sunt angajați și nu sunt cuprinși într-un program de formare profesională) nu sunt eligibili ca grup țintă în cadrul proiectului și în general în cadrul „România Start Up Plus”.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada martie-august 2018) și vom organiza, în perioada septembrie-noiembrie 2018, un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de antreprenori care vor primi finanțare pentru afacerile propuse. Cei 48 de antreprenori vor beneficia de finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și de activități complementare precum stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate, consiliere și mentorat, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri etc.

Persoană de contact: Cristina Pojoga, Tel: 0725.0725.00, Email: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Ne-ar plăcea să ne împrietenim și pe facebook! Ne găsești la www.facebook.com/startupcentru. Like & Share!

Vizualizări: 1382