Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta de lansare a POPAM 2014-2020 va fi organizata pe 21 aprilie 2016

Directia Generala Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime organizeaza, pe 21 aprilie 2016, conferinta de lansare a POPAM 2014-2020. In cadrul conferintei vor fi dezbatute subiecte precum: noutati fata de vechea perioada de programare, obiective, masuri, conditii de eligibilitate, calendarul lansarii masurilor.

La eveniment va participa ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Achim Irimescu alaturi de echipa Autoritatii de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.

In vederea diseminarii informatiilor referitoare la POPAM unui numar cat mai mare de factori interesati la acest eveniment sunt invitati sa participe: potentiali beneficiari ai POPAM, parteneri economici si sociali, reprezentanti ai administratiei publice precum si reprezentanti ai societatii civile.

Evenimentul se va desfasura in sala de conferinte a Consiliului Judetean Tulcea (str. Pacii, nr.20, Tulcea), joi, 21 aprilie 2016, incepand cu orele 13.30.

Descarca Agenda evenimentului

Confirmarea participarii se poate face pana cel tarziu in data de 14.04.2016, prin transmiterea datelor de identificare (nume, prenume, e-mail, telefon) la adresa de e-mail popam.comunicare@madr.ro.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa la tel. 021/30.79.813, persoane de contact Aida Slav/Dana Gafitianu.

Sursa: AM POPAM

Vizualizări: 154