Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Curs gratuit de Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale in Economie Sociala

Fundatia Civitas pentru Societatea Civila – Filiala Cluj Napoca cauta oameni interesanti si inovatori, care sa formeze grupul de cursanti pentru cursul de Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale in Economie Sociala, care va avea loc in luna iunie, oferindu-le oportunitatea de a participa si la un curs de Facilitator Dezvoltare Comunitara in luna iulie. Daca aveti experienta in domeniul Economiei Sociale, nu ratati aceasta sansa!

Grupa de cursanti va fi alcatuita din 25 de persoane, dintre care:

  • 10 formatori in Economie Sociala;
  • 10 manageri ai intreprinderilor Sociale;
  • 5 specialisti in Economie Sociala.

Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale in Economie Sociala este cursul care va ofera posibilitatea sa invatati, sa faceti schimb de idei si de bune practici in domeniul antreprenoriatului. Este un curs bazat pe exemple practice, care va ofera oportunitatea de invata, crea si implementa planuri de afaceri, toate acestea in domeniul economiei sociale. Cursul va avea loc intre 8-11 iunie 2015!

In luna iulie, toti cursantii care au participat la cursul de Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale in Economie Sociala vor participa la un nou curs – Facilitator de Dezvoltare Comunitara! Acest curs inovator va ofera sansa de a deveni un bun consultant in dezvoltare comunitara. Cu o abordare inovatoare, aveti ocazia sa invatati cum puteti deveni motorul schimbarii intr-o comunitate, veti invata din experientele unor povesti de succes si veti afla ca activitatea dumneavoastra poate aduce un plus de valoare si inovatie, dar mai ales o schimbare in bine! Cursul va avea loc in perioada 13-16 iulie 2015!

Pentru inscriere trimiteti:
Scrisoare de motivare si CV la adresa: anna.batrin@civitas.ro, adresa la care va puteti adresa si pentru eventuale neclaritati. TERMEN LIMITA: 25 MAI 2015!

IMPORTANT
Cursurile sunt gratuite, cazarea si masa sunt asigurate! Toti cursantii sunt obligati sa participe la ambele cursuri!

Pentru mai multe detalii legate de criteriile de selectie, click aici

Vizualizări: 132