Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cele mai bune proiecte ale Transilvaniei de Nord: Laureatii Galei Multiplicatorilor de Valori Europene 2012

Laureatii Galei Multiplicatorilor de Valori Europene, editia a IV-a, 2012 au fost omagiati la Cluj pentru proiectele lor – cele mai bune din Transilvania de Nord!

Un numar de 42 de proiecte, dintre cele 116 care s-au inscris in competitia Galei, au castigat diplome si trofee. A fost cel mai mare numar de proiecte inscrise si cea mai acerba competitie datorata calitatii ridicate a aplicatiilor, din cele patru editii de pana acum.

Proiectele au provenit din toate cele sase judete ale regiunii iar finantarea lor a fost obtinuta in cadrul unor programe diverse, de la Programul Operational Regional, Programul Operational Sectorial Mediu pana la Programul Operational Competitivitate sau granturi de la bugetul national. Unele dintre proiecte au fost implementate chiar fara finantare, doar din contributiile voluntarilor.

Categoriile din concurs au fost: Solidaritate, Educatie, Mediu, Competitivitate, Transilvania de Nord, Cultura, Inovare, Multiplicatorul Anului. Pentru inscrierea in competitie a fost necesara completarea unui formular care sa scoata in evidenta impactul si realizarile proiectului, iar juriul a fost format din experti ai Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si ai Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest.

Pentru mai multe detalii, click aici

Sursa: ADR Nord Vest

Vizualizări: 63