Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Regio: lansarea apelului de proiecte pentru cresterea eficientei energetice la blocurile de locuinte, reprogramat pentru 1 noiembrie

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a prelungit perioada de consultari privind Ghidul Solicitantului pentru proiectele de crestere a eficientei energetice a blocurilor de locuinte cu finantare din fonduri europene. Ca urmare, apelul de proiecte a fost reprogramat pentru data de 1 noiembrie 2012.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional din cadrul MDRT a modificat data anuntata initial pentru lansarea Ghidului Solicitantului si a apelului de proiecte pentru subdomeniul 1.2 Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte. In consecinta, depunerea de proiecte se va putea face incepand cu data de 15 noiembrie 2012.

Decizia a fost luata pentru a permite analiza tuturor observatiilor primite cu privire la Ghidul Solicitantului, avand in vedere numarul mare de propuneri trimise de potentialii beneficiari.

In acest fel, MDRT doreste sa reduca riscul aparitiei eventualelor neclaritati ulterioare in procesul de accesare a fondurilor europene destinate acestei operatiuni.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 81