Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment de informare POSDRU la Calarasi!

Campaniile regionale ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” continua la Calarasi, in perioada 17- 18 septembrie.

Evenimentul se adreseaza beneficiarilor, potentialilor beneficiari, precum si altor actori interesati: administratia publica locala si centrala, asociatii din administratia publica, asociatii de dezvoltare intercomunitara, mediul academic, ONG-uri, mass-media si alte entitati.

Obiectivul principal este asigurarea unei publicitati adecvate, complete si eficiente cu privire la implementarea POSDRU in regiunea Sud-Muntenia.

Sunt asteptati sa ia parte la dezbateri expertii AMPOSDRU: Liana ENACHE, Cristina ENISOR si Laura SERBAN, precum si reprezentanti ai OIR POSDRU Sud- Muntenia, OI CNDIPT, OI MECTS, OI ANOFM.

Evenimentul va asigura cadrul necesar pentru prezentari si dezbateri interactive, prin prezentarea de spoturi si filme publicitare, popularizarea proiectelor de succes, dar si discutarea dificultatilor intampinate in procesul de implementare a proiectelor si a modalitatilor in care acestea pot fi solutionate. Principalele teme de pe agenda ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania”, regiunea Sud-Muntenia sunt stadiul actualal implementarii POSDRU, lectii invatate in procesul de implementare, precum si asigurarea identitatii vizuale.

Contact pentru informatii suplimentare:
Tel.: +4021 315 02 14,
E-mail: posdru@fseromania.ro

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 173