Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Pleaca in concediu cu o diploma de Formator de Formatori!

Daca esti o persoana activa, care stie ca instruirea continua este cheia succesului in orice domeniu, daca iti doresti mai mult de la tine si vrei sa inveti sa faci si altceva pe langa munca din birou, daca ai cunostinte temeinice intr-un domeniu si vrei sa inveti sa ii instruiesti si pe altii, participa la cursul „Formare de Formatori” organizat de Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro in iunie, la Bucuresti!

Trainerii nostri cu experienta te vor invata si pe tine cele mai noi abordari si metodologii de training, astfel incat sa fii pregatit sa sustii la randul tau sesiuni de formare de cea mai inalta calitate.

Cursul este modern si interactiv, focalizat pe dezvoltarea abilitatilor participantilor in domeniul educatiei adultilor. Aplicatiile practice se vor baza pe studii de caz si simulari privind procesul de invatare intr-o maniera creativa si dinamica, deloc lipsita de umor.

Cursul se va desfasura in perioada 12 – 15 iunie 2012, intre orele 9.00 - 17.00, iar examenul final de certificare va avea loc pe 16 iunie 2012. Comisia va fi formata din reprezentantii furnizorului de formare si reprezentati ai autoritatii de certificare, ANC/CNFPA.

Pentru mai multe detalii privind cursul "Formare de Formatori", click aici.

Vizualizări: 126