Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

O noua sesiune de instruire pe analiza cost-beneficiu organizata de ACIS

In perioada 9-12 aprilie 2012, la Bucuresti, ACIS organizeaza o noua sesiune de instruire cu tema "Metode de analiza a proiectelor de investitii in contextul instrumentelor structurale (analiza cost-beneficiu, analiza cost-eficacitate, analiza multicriteriala)" adresata beneficiarilor/ potentialilor beneficiari de instrumente structurale, pentru urmatoarele tipuri de investitii:

  • investitii in infrastructura de transport (rutier, feroviar, aerian, inter-modal, maritim si fluvial);
  • investitii in domeniul infrastructurii de transport regional si local;
  • investitii in infrastructura sociala (sanatate, educatie, urbana, servicii sociale);
  • investitii in domeniul turistic (restaurarea patrimoniului cultural-istoric, dezvoltarea/ modernizarea infrastructurii turistice).

Structura cursului si temele abordate sunt detaliate aici.

Numarul de participanti pe sesiune de instruire este limitat la 15 locuri.

Pentru participare, completati formularul de inscriere pana pe 4 aprilie 2012 - termenul limita.

Atentie!
  • Avand in vedere numarul limitat de locuri, admiterea la curs se va face conform principiului "primul venit, primul servit", dar nu mai mult de un participant din partea unei organizatii/ institutii.
  • ACIS isi rezerva dreptul de a nu accepta la curs participanti din cadrul unei organizatii/ institutii care nu reprezinta un potential beneficiar de instrumente structurale in domeniile mentionate in anunt sau care nu confirma prin responsabilitati necesitatea unei instruiri pe tema anuntata.
  • Sesiunea de instruire nu se adreseaza organizatiilor/ institutiilor care furnizeaza servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor europene.
  • Costurile aferente implementarii sesiunii de instruire (cazare, transport si masa pentru participanti) sunt asigurate din bugetul proiectului. Pentru mai multe detalii, click aici.

Persoana de contact este Cristina Macarie, coordonator organizare - tel: 0751.299.913, e-mail: cristina.macarie@aamconsulting.ro

Sursa: www.evaluare-structurale.ro

Vizualizări: 112