Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Blogul fonduri-structurale.ro – 1 an de postari!

De un an de zile, pe blogul fonduri-structurale.ro, despicam firul in patru si spunem lucrurilor pe nume, manati, desigur, de  “tara trista, plina de humor…” cum ar zice Bacovia.

Din 29 octombrie 2012 si pana acum v-am facut cunostinta cu dl. Rabdare, v-am povestit despre linia de finantare fantoma, am gatit la foc incins 8 regiuni dodoloate (ingredientele speciale fiind regionalizarea si descentralizarea), am barfit despre programele-vedeta ale acestei perioade de finantare: POSDRU si POSCCE, am infiintat sectia POSDRU in “Radio-Erevan”, am ales impreuna si am premiat cea mai reusita poza  despre cetatenia europeana, am incropit un mic dictionar sustenabil de cuvinte atent prioritizate, am jucat achizitiile publice la roata norocului, v-am colindat in prag de Craciun, v-am dat sfaturi despre fashion si economie sociala si lista nu se opreste aici.

Din 29 octombrie 2013 continuam sa fim atenti la banul european, sa facem “haz de necaz” si sa dezbatem cu voi cele mai savuroase teme cu si despre fonduri europene.

Cu drag si voie buna,

Bloggerii fonduri-structurale.ro

2 thoughts on “Blogul fonduri-structurale.ro – 1 an de postari!

  1. AM FACUT UN PROIECT PE MASURA 141 SI NU A INTRAT LA PLATA CA A AVUT 65 PUNNCTE, DAR NU VOI RENUNTA……
    PE MAI DEPARTE ….

  2. am facut un proiect pe nicio masura si nu l-am depus pe nicaieri…am investiti toti banii in el si am reusit…acum am o cifra de afaceri buna si clienti pe masura…nu voi renunta de a creste continuu…voi inca asteptati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *