Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Sesiuni de instruire pentru microintreprinderi

ADR Centru va organiza in perioada 21-23 septembrie, in Judetul Alba, sesiuni de instruire gratuite, destinate reprezentantilor microintreprinderilor ce vor sa depuna cereri de finantare nerambursabila in cadrul POR.

Lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru, DMI 4.3 - “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” este preconizata a avea loc in cursul lunii septembrie 2009 iar aceasta sesiune va fi cu depunere continua, pana la utilizarea integrala a fondurilor disponibile.

Lansat recent spre consultare, Ghidul Solicitantului pe domeniul 4.3, prevede modificari si noutati ce vor fi abordate pe parcursul seminariilor si vor sta la baza discutiilor ce vor avea loc. Pentru a ajuta potentialii beneficiari de fonduri sa elaboreze cereri de finantare eligibile, ADR Centru ii asteapta pe reprezentantii microintreprinderilor din judetul Alba sa participe la un Seminar de informare privind, DMI 4.3 al POR.

ADR Centru ii invita pe cei interesati sa participe la seminariile organizate, dupa cum urmeaza:

  • in data de 21.09.2009, incepand cu ora 14.30, la sediul Consiliului Judetean Harghita din Miercurea Ciuc, P-ta Libertatii nr. 5.
  • in data de 22.09.2009, incepand cu ora 10.30, la Sala de sedinte de la etajul 5 a Hotelului Parc din Alba Iulia, str. Primaverii nr. 4.
  • in data 23.09.2009, incepand cu ora 11.00, la Sala de sedinte a Camerei de Comert si Industrie Mures din Targu Mures, str. Primariei, nr. 1.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 93