Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Sănătate: S-a lansat apelul pentru creșterea eficacității serviciilor de îngrijire medicală în domeniul oncologiei musculo-scheletale

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a publicat vineri, 26 aprilie 2024, Ghidul Solicitantului pentru apelul de proiecte: „Creșterea eficacității serviciilor de îngrijire medicală în domeniul oncologiei musculo-scheletale” PS/335/PS P7/OP4/ESO4.11/PS P7 ESO4.11 A11 din cadrul Priorității 7: Măsuri care susțin domeniile oncologie și transplant, FSE+,  Obiectiv de politică 4, Obiectiv Specific ESO4.11.

Pentru acest apel de proiecte, solicitanții eligibili sunt unitățile sanitare publice cu activitate universitară și cu apartenență la Programul Național de Ortopedie.

Partenerii eligibili sunt unitățile sanitare publice cu activitate universitară și cu apartenență la Programul Național de Ortopedie, precum și entitățile cu activitate relevantă pentru activitățile proiectului (ex. ONG – asociații profesionale sau non profesionale relevante pentru tipologia afecțiunilor cărora li se adresează  activitățile proiectului, Institutul Național de Sănătate Publică, etc.).

Alocarea totală pentru apelul de proiecte este de 4 milioane de euro.

Acțiunile sprijinite prin apelul de proiecte vizează dezvoltarea de instrumente de lucru (ex. lucrări științifice/ materiale științifice de practică medicală/ proceduri/ protocoale/ metodologii, etc), precum și formarea/ actualizarea competențelor personalului implicat în activitățile care urmăresc depistarea precoce, diagnosticarea, tratarea și urmărirea pacientului oncologic, afectat de patologia oncologică musculo-scheletală.

Cererile de finanțare se pot depune în perioada 26.04.2024– 25.06.2024.

Descarcă documentele

Sursa: MIPE

Vizualizări: 68