Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Workshop despre finanțări verzi și utilizarea inteligenței artificiale în identificarea oportunităților de finanțare la București

Echipa Fonduri-structurale.ro organizează pe 25 aprilie un workshop despre accesarea granturilor pentru investiții verzi și utilizarea soluțiilor pe bază de inteligență artificială în identificarea și monitorizarea în mod eficient a oportunităților de finanțare naționale și europene.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 aprilie, de la ora 11:00, la Stup, pe Calea Șerban Vodă nr. 206 și va fi transmis și online pentru cei care se înscriu.

Workshop-ul se adresează IMMurilor, consultanților, autorităților publice, ONGurilor și universităților, iar acesta va fi organizat în două sesiuni de lucru. Prima sesiune este dedicată accesării granturilor pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare durabilă, precum Fondul de Modernizare și Programul LIFE, se vor prezenta rezultatele primului pact ecologic local din România și vor fi dezbătute cele mai răspândite mituri despre finanțările verzi. În cea de-a doua sesiune va fi prezentată ultima variantă a platformei Fonduri-structurale.ro cu asistent virtual pe bază de inteligență artificială integrat, care va fi testat alături de public.

Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrierea se realizează prin completarea următorului formular: https://lp.constantcontactpages.com/sv/ZKm0EzK/FS

Descarcă agenda evenimentului aici.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului SME4GREEN, co-finanțat de Uniunea Europeană în cadrul „Single Market Program”.

Vizualizări: 297