Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat apelul pentru proiecte comune multilaterale de cercetare din cadrul Programului de Cooperare Elveția-România!

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de Partener de Măsură Suport pentru SNSF (Swiss National Science Foundation), a lansat săptămâna trecută apelul pentru Proiecte Comune Multilaterale de Cercetare - MAPS: Multilateral Academic Projects.

Instrumentul de finanțare MAPS a fost dezvoltat în cadrul Programului Cercetare asociat celei de-a doua Contribuții Elvețiene, ce continuă consolidarea legăturilor politice, economice și culturale dintre Elveția și statele membre ale UE. 

Propunerile de proiecte implică un parteneriat format dintr-o instituție din România, alături de o instituție din Elveția și cel puțin una din instituțiile gazdă eligibile din celelalte țări implicate în program (Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria).

Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte de către responsabilul de proiect din Elveția, pe platforma mySNSF, este 1.07.2024.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: UEFISCDI

Vizualizări: 540