Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiune de consultare pe tema dezvoltării unui fond de investiții pentru startup-urile din Regiunea Nord-Vest

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR N-V) în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 organizează joi, 8 februarie 2024, ora 10:00, o sesiune de consultare pe tema dezvoltării unui fond de investiții de tip venture capital pentru startup-urile din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, cu o contribuție propusă din FEDR și Bugetul de stat de 23.529.411,80 EURO.

Conform comunicatului, ADR NV se află în etapele finale de pregătire a documentației de selecție a unui administrator de fond și invită la consultări profesioniști din ecosistemul regional de startup-uri pentru a discuta pe marginea următoarelor subiecte:

  • Procedura de selecție a administratorului de fond;
  • Durata de viață a fondului de investiții;
  • Interval relevant pentru comisionul de administrare a fondului de investiții;
  • Valoare maximă fond (inclusiv cu contribuție privată);
  • Elemente de negociere în procesul de selecție și atribuire;
  • Indicatori din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027.

Pentru a participa la întâlnire, este necesar să transmiteți un email către adresa specializare.inteligenta@nord-vest.ro până la data de 6 februarie 2024. În mesaj trebuie să menționați numele și instituția pe care o reprezentați. După confirmare, veți primi ulterior atât linkul de acces la întâlnire, cât și informațiile suplimentare necesare.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 313