Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PEO: Lista intermediară a proiectelor aprobate pe apelul destinat consolidării dialogului social și a parteneriatelor pentru ocupare și formare III – Organizațiile societății civile

Autoritatea de Management pentru Programul Educație și Ocupare (PEO) 2021 – 2027 a publicat ieri, 22 ianuarie 2024, listele intermediare ale proiectelor aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară calitativă pentru apelurile „Consolidarea dialogului social și a parteneriatelor pentru ocupare și formare III – Organizațiile societății civile”,  Regiunea București-Ilfov și Regiuni mai puțin dezvoltate. 

PEO/56/PEO_P1/OP4/ESO4.2/PEO_A7 - București-Ilfov

PEO/48/PEO_P1/OP4/ESO4.2/PEO_A7 - Regiuni mai puțin dezvoltate 

Potrivit MIPE, începând cu data anunțului, solicitanții vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2021+ Notificarea cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare calitative.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2021+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării tehnice și financiare calitative.

Sursa: MIPE 

Vizualizări: 1163