Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finanțare pentru proiecte de prevenire și combatere a violenței de gen și a violenței împotriva copiilor. Sesiune de informare pe 12 decembrie dedicată potențialilor aplicanți

Rețeaua Punctelor naționale de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori organizează în data de 12 decembrie 2023, începând cu ora 11.00 (ora România) CERV Citizens` Forum, o sesiune de informare destinată Apelului de propuneri de proiecte pentru prevenirea și combaterea violenței de gen și a violenței împotriva copiilor (CERV-2024-DAPHNE).

În cadrul întâlnirii va fi prezentat apelul de proiecte CERV-2024-DAPHNE, iar participanții la eveniment vor avea ocazia să afle cât mai multe informații despre apel, va fi acordat timp pentru schimb de idei și experiențe cu comunitatea internațională, precum și pentru a căuta un proiect sau un partener pentru un proiect.

Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată aici. Link-ul de conectare va fi transmis ulterior persoanelor înscrise la eveniment.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest apel puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: CEDV

Vizualizări: 125