Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

10 noiembrie, termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte la ediția din 2024 a premiilor Noului Bauhaus European

Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a reamintit faptul că termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte la ediția din 2024 a premiilor Noului Bauhaus European este 10 noiembrie 2023, ora 19:00 CET.

Potrivit comunicatului oficial, până în prezent, o serie de potențiali solicitanți au transmis întrebări referitoare la îmbunătățirea propunerilor de proiecte care vor fi depuse pentru finanțare. Ca urmare, Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană a Comisiei Europeneva organiza întâlniri online suplimentare cu solicitanții din România.

Vor fi acordate 20 de premii pentru proiectele exemplare, inovatoare, care reprezintă sustenabilitatea, estetica și incluziunea. Câștigătorii vor primi un premiu în bani de până la 30.000 EUR și un pachet de comunicare pentru a-i ajuta să-și dezvolte și să-și promoveze proiectele și conceptele. Premiile vor fi anunțate în cadrul Festivalului “Noul Bauhaus European” organizat la Bruxelles, între 17 și 21 aprilie 2024, cu ocazia ceremoniei oficiale de decernare a premiilor găzduită de Comisie. Festivalul va reuni participanți din medii diverse în numeroase ateliere, activități și evenimente pentru a discuta și modela viitorul nostru.

Propunerile de proiecte se pot depune până la data de 10 noiembrie 2023, ora 19:00 CET. 

Solicitanții sunt eligibili dacă conceptele și proiectele lor sunt implementate în UE, în zona Balcanilor de Vest sau în Ucraina. Aplicațiile trebuie depuse prin intermediul platformei oficiale de premii NEB

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 91