Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț lansare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ Școala Gimnazială Vânju Mare și Liceul Teoretic Dr. Victor Gomoiu, Vânju Mare, județul Mehedinți”

Anunț lansare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ Școala Gimnazială Vânju Mare și Liceul Teoretic Dr. Victor Gomoiu, Vânju Mare, județul Mehedinți”

ORAȘ VÂNJU-MARE anunță lansarea proiectului cu titlul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITATILOR DE INVATAMANT ȘCOALA GIMNAZIALA VÂNJU MARE ȘI LICEUL TEORETIC DR. VICTOR GOMOIU, VÂNJU MARE, JUDEȚUL MEHEDINTI”, finanţat în cadrul Planului Național de Redresare si Reziliență (PNRR) - Componenta 15: Educație - Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, prin contractul de finanțare încheiat între Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației și ORAȘ VÂNJU-MARE.

Obiectivele proiectului sunt:

  • digitalizare a unitatilor de învățământ preuniversitar Școala Gimnaziala Vânju Mare si Liceul Teoretic „Dr. Victor Gomoiu”, cu accent pe zonele defavorizate, permițând accesul elevilor la tehnologie prin dotare laboratoar informatic și echipamente dedicate, echipamente TIC pentru salile de clasa, echipament digital pentru laboratorul de biologie si laboratorul de fizica.
  • imbunatatirea infrastructuriii educationale prin dotarea la standarde de calitate a salilor de clasa, a laboratoarelor (laborator biologie, laborator fizica), dotare cabinet istorie si dotare sala de sport cu echipamente si aparatura sportiva, precum si alte materiale didactice specifice desfasurarii sportive.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.231.936,12 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 1.875.576,57 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 356.359,55 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 01.08.2023 - 31.12.2024

Cod proiect: cod F-PNRR-Dotari-2023-0183

Date de contact:

Unitatea Adminitrativ Teritorială Oraș Vânju-Mare, jud. Mehedinti, cod poștal 225400

Telefon: 0252-350660    Fax 0252-350097

E-mail: primariavinjumare@yahoo.com

Persoană de contact: Mijaiche Alexandru, reprezentant legal

[P]

Vizualizări: 83