Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Vest: Au fost publicate modificările la ghidurile dedicate microîntreprinderilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, a publicat în data de 18.10.2023: 

  • Corrigendumul nr. 1 la Ghidul solicitantului de finanțare pentru Intervenția regională 1.3.A Sprijin pentru microîntreprinderi în cadrul apelului de proiecte PRV/1.3.A/1, destinat microîntreprinderilor care desfășoară activități în domeniul producției.

Descarcă documentele

  • Corrigendumul nr. 1 la Ghidul solicitantului de finanțare pentru Intervenția regională 1.3.A Sprijin pentru microîntreprinderi în cadrul apelului de proiecte PRV/1.3.A/2, destinat microîntreprinderilor care desfășoară activități în domeniul serviciilor.

Descarcă documentele

Una din principalele clarificări introduse se referă la mecanismul de contractare a proiectelor în cadrul celor două apeluri, conform căruia toate proiectele eligibile se vor contracta în ordinea descrescătoare a punctajului obținut în etapa de evaluare tehnică și financiară, cu condiția încadrării în alocarea apelului de proiecte. Corrigendum-urile introduc și o serie de detalieri și precizări suplimentare referitoare la prevederile ghidului solicitantului de finanțare, precum și completări ale unor anexe, dintre care:

  • Anexa 9_Indicatori, în cadrul căreia au fost incluse precizări suplimentare privind modalitatea de calcul a numărului mediu de locuri de muncă (ENI);
  • Anexa 29_Raport de expertiză contabilă în cadrul căreia au fost introduse precizări clarificatoare pentru perioada de durabilitate a proiectului.

Reamintim faptul că în cadrul acestei intervenții regionale pot fi depuse proiecte prin sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021 de la data de 01.11.2023, ora 08:00:00 până la data de 01.12.2023, ora 08:00:00.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 407