Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noutăți în cadrul Programului Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare

Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat marți, 5 septembrie 2023, Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 1.2 Sprijin pentru proiecte în domeniul tehnologiilor avansate prin crearea de hub-uri de inovare în domenii de interes strategic – Prioritatea 1. „Susținerea și promovarea unui sistem de CDI atractiv și competitiv în RO” a Programului Creștere Inteligentă Digitalizare și Instrumente Financiare, aprobat prin Ordinul MIPE nr. 3340/04.09.2023 și Schema de ajutor de stat pentru activități de cercetare-dezvoltare și inovare (CDI), finanțate prin Prioritatea 1. „Susținerea și promovarea unui sistem de CDI atractiv și competitiv în RO”, aprobată prin Ordinul MIPE nr. 3284/31.08.2023.

AM PCIDIF a mai publicat și Instrucțiunea nr. 1 privind verificarea posibilelor conflicte de interese în cazul achizițiilor directe din cadrul proiectelor finanțate.

Tot marți, 5 septembrie 2023, Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare a publicat Sinteza deciziilor reuniunii Comitetului de Monitorizare pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare adoptate în cadrul reuniunii Comitetului de Monitorizare pentru PCIDIF din data de 30 august 2023 și Metodologia de selecție a partenerilor privați  de către organizațiile  de cercetare care intenționează să depună proiecte în parteneriat, în vederea accesării finanțării disponibile în cadrul PCIDIF.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 396