Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Instrucțiune privind apelul pentru construirea unor centre comunitare integrate

Ministerul Sănătății a publicat vineri, 18 august 2023, Instrucțiunea nr.7 pentru apelul „ Centre Comunitare Integrate” din cadrul Componentei 12 – Sănătate –  Investiția 1. – Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, Planul Național de Redresare și Reziliență.

Potrivit documentului, prevederea de la punctul 4.4. Contractare din Ghidul de finanțare pentru beneficiarii preselectați din 11.4 Centre Comunitare Integrate privind obligativitatea studiilor superioare de lungă durată a membrilor unității de implementare și monitorizare a proiectului (de la nivelul ordonatorului de credite) se completează cu următoarea mențiune:

„În cazul beneficiarilor preselectați (unități administrativ teritoriale) care nu au personal cu studii superioare de lungă durată pentru a-i nominaliza ca membrii unității de implementare și monitorizare a proiectului, aceștia se vor asigura că persoanele care vor fi nominalizate ca membrii ai unității de implementare și monitorizare a proiectului să aibă studii superioare cu licență sau vor asigura personal cu studii superioare de lungă durată/ studii superioare cu licență prin serviciile externalizate către firma de consultant cu care implementează proiectul. În ceea ce privește experiența specifică în implementarea fondurilor europene este de recomandat să existe, dar nu este obligatorie."

Sursa: Ministerul Sănătății

Vizualizări: 542