Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrieri deschise pentru DEEP Startup Ecosystem Accelerator

DEEP Ecosystems invită persoanele, organizațiile sau entitățile care lucrează activ pentru a promova și dezvolta ecosisteme de business să se înscrie în programul DEEP Startup Ecosystem Accelerator(DEEPSEA) până pe 24 iulie 2023.

Această oportunitate îți oferă posibilitatea de a-ți dezvolta inițiativele inovatoare, obținând sprijin din partea unei comunități globale de peste 250 de membri.

Programul intensiv, care va începe pe data de 11 septembrie 2023, va include ateliere de lucru online și sesiuni de mentorat susținute de experți de renume mondial. Participanții vor avea șansa de a învăța strategii bazate pe date și de a crea planuri de creștere durabile pentru proiectele lor.

O cohortă formată din 8-12 proiecte va fi acceptată în program, iar cei aleși vor avea ocazia de a face pitch-uri în fața unui public internațional în cadrul zilei DEEP Demo, care va avea loc în timpul următoarei conferințe DEEP.

DEEPSEA reprezintă oportunitatea ideală pentru inovatori din întreaga lume de a-și transforma ideile în realitate și de a-și accelera proiectele, beneficiind de suportul unei comunități globale și a experților în domeniu, precum și de oportunități de colaborare și parteneriate.

Înscrierile se realizează aici.

fonduri-structurale.ro este absolvent DEEPSEA.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: DEEP Ecosystems

Vizualizări: 188