Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț implementare proiect „Construire locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ din Comuna Praid”

Anunț implementare proiect „Construire locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ din Comuna Praid”

UAT Comuna Praid a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului ”Construire locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ din Comuna Praid” (cod proiect C10-I2-188), depus în cadrul apelului PNRR/2022/C10/I.2, PNRR/2022/C10/I1.3, Runda 1, având ca obiectiv acordarea de finanțare în vederea construirii de locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ din Comuna Praid.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 10: Fondul local, Investiția I.2 – Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri/locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ, I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.046.719,45 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 1.719.932,31 RON, iar 326.787,14 RON reprezintă valoarea TVA decontată din bugetul de stat. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de către UAT Comuna Praid.

Obiectivul general al proiectului este de a spori accesul la locuințe de calitate pentru specialiști din sănătate și învățământ care oferă astfel de servicii în comunitățile marginalizate și grupurilor vulnerabile.

Obiectivul specific al proiectului este construirea de locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ din Comuna Praid.

Durata proiectului este de 12 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul 22.12.2022 – 22.12.2023.  

UAT Comuna Praid

Tel. 0266240175

Email: comunapraid@gmail.com

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României”

[P]

Vizualizări: 154