Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Adrian-Ioan Veștea: Trebuie să accelerăm implementarea investițiilor finanțate de MDLPA

Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a avut, miercuri, 21 iunie 2023, o întâlnire de lucru cu Marcel-Ioan Boloș, ministrul Finanțelor, în cadrul căreia au fost abordate subiecte legate de continuarea finanțării investițiilor pe care Ministerul Dezvoltării le implementează, în vederea modernizării tuturor localităților din România.

Astfel, ținând cont de faptul că MDLPA are, în subordine sau sub autoritate, șapte instituții care derulează asemenea programe de investiții, s-a analizat stadiul impactului bugetar, pe capitole.

„Întrucât Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțează proiecte de dezvoltare locală și colaborează îndeaproape cu autoritățile publice locale beneficiare, acestea, precum și agenții economici și celelalte entități care contribuie la implementarea investițiilor au nevoie de predictibilitate și continuitate în finanțare. Așadar, nimic din ceea ce am început nu trebuie să aibă sincope; dimpotrivă, trebuie să accelerăm implementarea, mai ales că ne aflăm în plin sezon cald, care este propice lucrărilor de construcții”, a precizat ministrul Veștea.

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 157