Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Interreg România-Bulgaria: Noi evenimente dedicate apelului de proiecte în domeniile adaptării la schimbările climatice și mediu

Organismele de management ale Programului Interreg VI-A România-Bulgaria (Autoritatea de Management și Secretariatul Comun din cadrul BRCT Călărași) organizează miercuri, 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, o sesiune online de căutare de parteneri.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

În vederea participării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere până cel târziu în data de 25 iunie 2023.

Totodată, Autoritatea de Management și Secretariatul Comun din cadrul BRCT Călărași organizează două workshop-uri fizice privind Ghidul solicitantului pentru apelul competitiv dedicat Priorității 2: O regiune verde, Obiectivele specifice 2.4 și 2.7, în data de 29 iunie la Călărași, România și în data de 04 iulie la Montana, Bulgaria.

În cadrul acestor workshop-uri vor fi prezentate și discutate regulile și condițiile de participare la apelul competitiv, acoperind subiecte de interes general despre Program. De asemenea, în cadrul evenimentului, se va organiza o sesiune de căutare de parteneri, având ca scop generarea de noi parteneriate.

Pentru evenimentul de la Călărași, agenda se regăsește aici, iar linkul de înregistrare aici, dechis până la data de 26 iunie.

Pentru evenimentul din Montana, agenda se regăsește aici, iar linkul de înregistrare aici, deschis până la  data de 30 iunie.

Sursa: Interreg România-Bulgaria

Vizualizări: 137