Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Romanian Business Leaders te așteaptă între 10 - 11 mai la cea de-a XI-a ediție a Summitului RBL

De 11 ani, Summitul RBL este acel moment din an care readuce împreună membri ai echipei și comunității RBL și non-membri deopotrivă pentru a îmbina cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca, distracția, dar și pentru a genera proiecte concrete prin care să construim împreună România în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască! 

Și în 2023 RBL a pregătit subiecte de interes pentru mediul de business și antreprenorial românesc, oameni faini pentru networking de calitate și timp de tihnă la finalul evenimentului în grădina hotelului. 

Tema ediției din 2023 a RBL Summit este Viitorul Businessului cu sens

  • Care sunt oportunitățile pe care mediul de business le va avea în perioada următoare?
  • Care sunt aspectele la care trebuie să fie atenți antreprenorii în 2023?
  • Ce instrumente există pentru dezvoltarea afacerilor?
  • Cum navighează antreprenorii și liderii de business prin aceste vremuri tulburi?

Vor fi 2 zile pe parcursul cărora vei putea afla răspunsurile la întrebările de mai sus pentru ca, ulterior, să te întorci la propriul tău business cu încrederea că viitorul îți poate aduce oportunități cu sens!

În plus, dincolo de toate acestea, vor fi puse în discuție concret și aplicat subiecte de interes și vei avea ocazia de a crea alături de ceilalți participanți noi proiecte de educație, antreprenoriat și bună guvernare prin intermediul cărora schimbarea în bine a societății și construcția României în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască să continue!

Biletele pot fi achiziționate de aici, mai multe detalii despre agendă sunt disponibile aici.

Vizualizări: 324