Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fundația Orange pune la dispoziție 300.000 de euro pentru proiecte destinate persoanelor cu deficiențe de vedere sau auz

Fundația Orange a lansat o nouă ediție a programului „Lumea prin Culoare și Sunet” în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere sau auz.

Sprijinul financiar oferit în cadrul acestei ediții este disponibil tuturor organizaţiilor non-profit, instituţilor educaţionale sau culturale care dezvoltă proiecte în domeniul educației și angajabilității, accesibilității și mobilității în spații publice, culturii și participării la viața comunității. Vor avea prioritate în a primi finanțare proiectele ce au impact și rezultate clare, cele cu o componentă digitală, inițiativele sustenabile și care propun soluții inovatoare de incluziune, care au acoperire naţională sau cu un număr cât mai mare de beneficiari.

Anul acesta vor fi acordate 2 tipuri diferite de finanţare: granturi de până la 485.000 RON,  exclusiv pentru proiecte propuse în parteneriat de către mai multe organizații, cu durata între 24-36 luni, și granturi de până la 125.000 RON pentru proiecte depuse de o singură entitate și durata cuprinsă între 12-18 luni. 

Termenul limită de depunere este 26 mai 2023, ora 17.00.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei, 

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Fundația Orange

Vizualizări: 467