Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schimbări pe apelurile PNRR privind laboratoarele inteligente și echipamentele digitale pentru unitățile de învățământ. Proiectele se depun pe altă platformă, iar apelul pentru smart labs a fost prelungit!

Ministerul Educației a actualizat vineri, 17 februarie 2023, următoarele ghiduri din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15- Educație, Investiția I9. Resurse tehnologice pentru unități de învățământ:

  • Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor;
  • Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe.

O modificare comună celor două apeluri se referă la platforma în cadrul căreia pot fi depuse propunerile de proiecte. Astfel, proiectele vor fi depuse prin platforma http://uefiscdi-direct.ro.

Anterior, proiectele trebuiau încărcate pe platforma PNRR (proiecte.pnrr.gov.ro). Conform informațiilor publicate, proiectele deja depuse în platforma PNRR vor fi automat transferate în noua platformă. 

De asemenea, apelul de proiecte pentru „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” a fost prelungit până pe 15 martie 2023. Termenul inițial de depunere era 1 martie 2023. 

Descarcă Ghidul actualizat la 17.02.2023

A fost publicată, totodată, și o listă de întrebări și răspunsuri actualizată la 17 februarie 2023. Click aici pentru a accesa documentul.

Pe apelul de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” au fost aduse modificări la mai multe secțiuni ale ghidului, precum și la anexe.  

Descarcă Ghidul actualizat la 17.02.2023

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul Educației

Vizualizări: 2134