Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrieri deschise pentru Social Innovation Tournament 2023!

Institutul Băncii Europene de Investiții (BEI) a anunțat faptul că începând de luni, 16 ianuarie 2023, și până pe 23 februarie 2023 pot fi depuse aplicațiile pentru participarea în cadrul Social Innovation Tournament 2023 (Turneului de Inovare Socială). 

Social Innovation Tournament recunoaște și sprijină cei mai buni antreprenori sociali europeni. Acesta promovează idei inovatoare și recompensează inițiativele care contribuie la crearea unui impact social, etic sau de mediu. În mod obișnuit, acoperă proiecte în domeniile educației, asistenței medicale, mediului, economiei circulare, incluziunii, crearea de locuri de muncă, îmbătrânirea și multe altele.

Proiectele câștigătoare la categoria generală și la categoria specială vor fi recompensate cu un premiu întâi sau al doilea, în valoare de 100.000 euro și, respectiv, 40.000 euro. În 2023, premiile din categoria specială vor fi acordate proiectelor care se concentrează pe orașe și comunități durabile. Marea finală va avea loc la Stockholm, la 27-28 septembrie 2023.

Premiile sunt acordate de un juriu format din specialiști din lumea academică și din mediul de afaceri. Premiul „Alegerea publicului", în valoare de 10.000 euro, va fi decernat de public, pe baza voturilor acestuia.

Institutul BEI organizează un webinar destinat tuturor celor interesați de Social Innovation Tournament 2023. În cadrul evenimentului veți fi ghidat prin procesul de aplicare și vor fi furnizate răspunsuri la întrebări precum:

  • Cine poate aplica?
  • Cum completez formularul de cerere?
  • Cum mă pot pregăti mai bine pentru interviu?
  • Care sunt principalele criterii de evaluare?
  • Care sunt avantajele de a fi selectat ca unul dintre cei 15 finaliști?

Webinar-ul se va desfășura în două zile, respectiv:

  • Miercuri, 25 ianuarie 2023; ora 17:00 (CET). 
  • Joi, 9 februarie 2023; ora 11:00 (CET).

Pentru înscrieri, click aici.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: institute.eib.org

Vizualizări: 570