Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Au fost depuse 228 de cereri de finanțare pentru construirea de noi creșe

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat duminică, 31 iulie 2022, finalizarea apelurilor de proiecte finanțate de minister prin PNRR.

Autoritățile administrației publice locale au depus 228 cereri de finanțare pentru construirea de creșe noi, moderne și prietenoase cu mediul, conform ministrului dezvoltării, Cseke Attila.

Conform MDLA, acest lucru este posibil pentru că anul trecut a fost lansat un apel de proiecte pentru construcția unor creșe noi, moderne și eficiente din punct de vedere energetic, finanțate din fonduri guvernamentale. 64 dintre cererile primite pentru acest apel de proiecte vor fi finanțate acum din PNRR. Acest program beneficiază de cele mai multe proiecte mature, a completat ministrul. 

În urma finalizării apelurilor de proiecte, 64 de creșe pot primi finanțare, iar pentru 22 dintre ele a fost semnat și contractul de execuție, a precizat ministrul, adăugând că, celelalte 42 sunt în procedură de licitație publică și urmează să fie încheiate contractele de execuție a lucrărilor.

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 290