Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Manualul de Identitate Vizuală PNRR: A fost publicat modelul de anunț privind începerea/finalizarea proiectelor

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat în cursul săptămânii trecute Manualul de Identitate Vizuală PNRR. În scopul asigurării unei identități vizuale integrate și pentru respectarea unitară a regulilor privind vizibilitatea, Manualul de Identitate Vizuală pentru PNRR se aplică tuturor proiectelor, reformelor și investițiilor finanțate din pachetul NextGenerationEU prin Mecanismul de Redresare și Reziliență.

Manualul conține un set de instrucțiuni, reguli și recomandări de aplicare și dezvoltare a elementelor vizuale fundamentale ale mecanismului: semnătură vizuală (logo + logotip + slogan), culori acceptate, fonturi, atitudine vizuală și ton. 

Descarcă Manualul de Identitate Vizuală PNRR 

Scopul acestui sistem este acela de a asigura coerența, stabilitatea și dezvoltarea armonioasă în timp a imaginii PNRR, care vor contribui la mai buna receptare de către public, potențiali beneficiari/ beneficiari/ beneficiari finali, mass-media și actori interesați.

Potrivit documentului, cel puțin la începutul și la finalizarea unui proiect finanțat din PNRR, beneficiarii (instituțiile responsabile de reformă/investiție, administratorii schemelor de grant sau instrumentelor financiare, beneficiarii cu proiecte de peste 100.000 euro) vor transmite un comunicat de presă cu privire la proiect, către mass media generalistă și/sau presa locală/regională.

Modelul comunicatului de presă este disponibil la pagina 16 din Manual. 

Comunicatele pot fi publicate pe fonduri-structurale.ro! Pentru oferta noastră de publicare a anunțurilor, vă rugăm să ne scrieți la adresa structuralcg@fonduri-structurale.ro, persoana de contact: Raluca Prelucă, 0725.072.533.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro 

Sursa: MIPE 

Vizualizări: 1938