Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finanțări de până la 250.000 de lei în cadrul Platformei de Mediu pentru București!

Fundația Comunitară București a lansat ieri, 12 iulie 2022, a doua rundă de finanțare în cadrul Platformei de Mediu pentru București, pentru proiecte din două arii: zone naturale urbane și spații verzi pentru comunități de cartier.

Prima arie vizează intervenții strategice pentru a conserva biodiversitatea și pentru a crește gradul de protecție al zonelor mari cu natură urbană, neamenajate încă ca spațiu verde public (București/ Ilfov). Aria a doua acoperă intervenții de amenajare sau reamenajare a spațiilor verzi existente din cartierele bucureștene.

Apelul are o valoare totală de 500.000 de lei și va finanța între trei și cinci proiecte: un proiect de 250.000 de lei din Aria I – Zone naturale urbane, și între două și patru proiecte din Aria II – Spații verzi pentru comunități de cartier, în valoare totală de 250.000 de lei.

Proiectele pot fi depuse de organizații non-guvernamentale, neafiliate politic sau grupuri de inițiativă civică care vor desfășura activitățile propuse în București-Ilfov - pentru propunerile din aria I - Zone naturale urbane, respectiv București pentru aria II - Spații verzi pentru comunități de cartier.

Proiectele se pot transmite până în data de 31 august 2022, ora 18:00.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: Fundația Comunitară București

Vizualizări: 202