Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbatere publică în sistem hibrid pe marginea documentelor aferente Programului Operațional Sănătate 2021-2027

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Sănătate, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de program, finalizarea Raportului de mediu și organizarea dezbaterii publice a documentelor, respectiv 1 septembrie 2022, la ora 15.00, în sistem hibrid, cu prezență fizică la sediul titularului (str. Menuetului nr. 7, sector 1), și în sistem de videoconferință prin intermediul platformei Webex. 

Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email pos@mfe.gov.ro

Termenul limită pentru înscriere este 29 august 2022, ora 17:00.

Comentariile și propunerile scrise pot fi trimise la sediul MIPE din Șos. București-Ploiești nr. 1-1B, Victoria Office, Intrarea Str. Menuetului nr.7, sector 1, București) sau la sediul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor din B-dul Libertăţii, nr. 12, sector 5, Bucureşti, sau la adresa de e-mail evaluare.impact@mmediu.ro până la data de 24 august 2022, ora 17:00.

Descarcă proiectul de program

Descarcă raportul de mediu

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MIPE 

Vizualizări: 235