Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Workshop de impact investment, inclusiv pentru administratorii de granturi SOLIDAR: Înscrieri deschise!

Workshop de impact investment, inclusiv pentru administratorii de granturi SOLIDAR: Înscrieri deschise!

Ashoka România împreună cu Fonduri-Structurale.ro au lansat anul trecut inițiativa Social Finance Alliance, ce are ca scop consolidarea ecosistemului de suport si finanțare socială din România împreună cu actorii importanți ce pot genera schimbare și oportunități. 

Ne propunem, alături de voi și de noi toți din ecosistemul de suport al antreprenorilor sociali, să găsim soluții care să accelereze accesul la resurse financiare și non-financiare pentru societatea civilă și antreprenori sociali. 

În luna martie, alături de Financing Agency for Social Entrepreneurship (FASE) (Germania) și de partenerii de la CONDA (Austria) organizăm un workshop pentru investitori publici si privați din România (prin investitor ne referim la orice organizație care susține antreprenoriatul social, fie prin sponsorizări, crowdfunding, instrumente de creditare sau orice alt fel de instrument existent pe piață în acest moment). Administratorii de granturi SOLIDAR sunt, de asemenea, invitați la workshop.

Va fi o ocazie să ne întâlnim, să împărtășim bune practici și să explorăm o colaborare. 

Workshop-ul se va ține în mediul online și organizăm 4 sesiuni de câte 4 ore care se vor desfășura în perioadele de mai jos, online:

  • Joi, 10 martie, 10:00-14:00
  • Vineri, 11 Martie, 10:00-14:00
  • Miercuri, 16 martie 13:00-17:00
  • Vineri, 18 martie 13:00-17:00

Dacă vă doriți să vă alăturați acestui demers, vă rog să vă înscrieți pe acest link de Zoom. Subiectele discutate includ Collaboration for Impact, Blended Finance, Crowdinvestment, Impact KPIs sau Risk strategies. Agenda completă este disponibilă aici. Locurile disponibile sunt limitate.

Pentru intrebări, curiozități sau neclarități, nu ezitați să ne contactați:

PS: Acest workshop este doar un început pentru o colaborare pe termen lung sub Social Finance Alliance, o invitație să lucrăm împreună la o strategie comună pentru accelerarea impactului social în România.

Vizualizări: 411