Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel de asistență tehnică pentru combaterea sărăciei energetice dedicat autorităților locale! Webinar pentru prezentarea procesului de aplicare, organizat de Ashoka România

Ashoka România este parte dintr-o rețea europeană de organizații suport ale Platformei de consiliere în domeniul sărăciei energetice (EPAH), unde, timp de 3 ani, vor sprijini autoritățile locale pentru a le conecta la oportunitățile care se ivesc în cadrul EPAH.

Pe 1 februarie s-a deschis primul apel pentru propuneri de asistență tehnică, conceput pentru a sprijini autoritățile locale în dezvoltarea acțiunilor lor de combatere a sărăciei energetice. În cadrul apelului nu se va acorda sprijin financiar, propunerile selectate vor beneficia de asistență tehnică specifică și dedicată din partea experților și a echipei EPAH.

Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor este 1 martie 2022, ora 18:00.

Ashoka România invită autoritățile locale și naționale, companiile și ONG-urile preocupate de sărăcie energetică, de protejarea mediului sau combaterea sărăciei la un webinar despre apelul de asistență tehnică privind combaterea sărăciei energetice, unde se vor prezenta:

  • Contextul național al sărăciei energetice;
  • Soluțiile locale deja implementate ca bune practici;
  • Ce înseamnă procesul de asistență tehnică în ceea ce privește începerea și/sau continuarea proiectelor de combatere a sărăciei energetice;
  • Sfaturi practice despre cum pot autoritățile aplica la acest proces.

În cadrul webinar-ului se vor prezenta mai multe detalii despre expertiza tehnică, cum se poate beneficia de o astfel de expertiză și cum pot autoritățile locale, alături de alți parteneri, să aplice pentru a beneficia de acest suport.

Evenimentul va avea loc în data de 10 februarie 2022, începând cu ora 10:00. Persoanele interesate se pot înregistra aici.

Pentru mai multe informații despre apel puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ashoka România

Vizualizări: 839